Sunday 24 February 2013

HAPPY BIRTHDAY!

-

-Özel Yazı/Special Article-
HAPPY BIRTHDAY!
Bildiğiniz gibi bugün, 24 Şubat 2013, 85. Oscar Akademi Ödülleri’nin sahiplerini bulacağı gün. Nefesler tutulmuş, kazananlar heyecanla beklenirken, bugün doğum günü olan iki kişi hakkında yazmayı uygun gördüm.

with Mehmet Binay and Caner Alper!


As you know, today –February 24th 2013, is the day of the winners of 85th Oscar Academy Awards will be announced. Everyone’s breathless, waiting for the winners… But on the other hand, I want to write about the two people who had born today.
Bu kişilerden ilki, hayatımda unutamayacağım filmlerden biri olan Zenne’nin yönetmenlerinden Caner Alper (Mehmet Binay ile). Zenne aracılığı ile tanışıp, kendisine hayran olan biriyim. Filmi gibi etkiledi beni.
Emmanuelle Riva & Caner Alper

…ve bu iki yıl içerisinde samimiyetini hissetmeme izin verdiği için, farkındalık yarattığı için ve önemlisi bana gerçek bir dost olduğu için çok teşekkür ederim.
Mutlu yıllar! Nice bol filmli ve bol ödüllü (artık sıra Oscar’da! ;)) yıllar diliyorum. *party time!*
The first person is one of the directors of Zenne (with Mehmet Binay) –the film that I’ll not forget-, Caner Alper. I’ve met him by Zenne Dancer and then, became a huge fan. He impressed me just like his film.
…and I’d like to thank to him for letting me feel his sympathy, for raising awareness and the most important of all, for being a real friend. Thank you so much!
Best wishes and happy birthday! I wish you years of films and awards (now it’s time for Oscars ;)) *party time!*
***
Bugün bir diğer doğum günü olan kişi ise Oscar’da “En İyi Kadın Oyuncu” dalında aday olan Emmanuelle Riva. Amour filmiyle harikalar yaratan Riva’nın ödülü almasını çok istiyorum diyebilirim.
Emmanuelle Riva (Amour)

Emmanuelle Riva, bugün 86 yaşına girdi. Oscar’da bol şans diliyoruz.
The other person is the Oscar-nominee for “Best Actress”: Emmanuelle Riva. I can say that I really want her to get Oscar with her amazing performance in “Amour”.
She turns 86 today. Good luck at the Oscars!

0 comments:

Post a Comment